Groepen en feestjes

Boulderen is sociaal en laagdrempelig en daardoor bij uitstek geschikt voor een sportief vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag.

Kinderfeestje

Bijna jarig? Vier je feestje bij Apex! Na een korte uitleg kunnen de kinderen klimmen onder begeleiding van de instructeur en de ouders. Benodigdheden: Sportieve kleding en schone sportschoenen (liefst met lichte zolen). Wij zorgen voor limonade met chips achteraf. De minimumleeftijd is 8 jaar en minimaal 6 kinderen.

De kosten zijn €19,50 per kind. Kinderfeestjes zijn alleen op vaste tijden mogelijk op woensdag, vrijdag en zaterdag.Een kinderfeestje duurt anderhalf uur. 

Boek het feestje gemakkelijk via dit boekingsformulier.

Kinderfeestje boeken >

Kinderfeestje boulderhal Energiehaven

Volwassenen

Daag je collega's, vrienden of familie uit voor een leuke bouldersessie onder begeleiding van onze trainers. Voor extra gezelligheid combineer je het klimmen met een borrel of wat lekkers te eten. We hebben een knusse bar met lekkere koffie en een uitgebreid aanbod aan frisdrank en speciaalbier.

Prijzen

Voor begeleiding betaal je €60,- voor de intructeur. Een les duurt anderhalf uur. Daarnaast betaal je per persoon een losse dagentree.

Kleine groepen volwassenen (tot maximaal 15 personen) kunnen in overleg ook zonder begeleiding bij ons terecht. Reserveren is alsnog gewenst. De groep krijgt dan een korte uitleg waarna ze zelfstandig aan de slag kan. Je betaalt dan het reguliere bedrag per persoon. Begeleiding is natuurlijk leuker omdat je dan tips krijgt bij het klimmen.

Voor aanvragen kan je een mail sturen naar info@apexboulders.nl.

Volwassenen Energiehaven

Gymles en uitjes voor scholen

Apex biedt gymlessen aan voor de bovenbouw van het basisonderwijs, middelbare scholen, mbo en hbo. De lesinhoud wordt aangepast aan de leeftijd, het niveau van de leerlingen en aan het aantal lessen. Andere groepen zoals scouting of sportclubs kunnen ook komen boulderen. Er is veel mogelijk!

Neem contact op via info@apexboulders.nl

Boulderen is laagdrempelig: leerlingen kunnen na een korte instructie meteen van start gaan. Je hebt voor boulderen geen uitrusting, cursussen of klimpartner nodig. Boulderen verbetert de algehele fitheid. Je traint er kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie, behendigheid en denkvermogen mee.

 

Scholen boulderen Energiehaven

Zakelijk

Een teammeeting, workshop of bedrijfsuitje: Apex is perfect voor jouw zakelijke afspraken. Kom tot nieuwe ideeën in deze unieke en creatieve omgeving en combineer je vergadering met een sportieve bouldersessie of gezellige borrel. Onze sfeervolle vergaderzaal biedt plaats aan 25 mensen en beschikt over een beamer en whiteboard.

Voor aanvragen kan je een mail sturen naar info@apexboulders.nl.