Jeugd

Boulderen is voor iedereen! In Apex hangen vele routes voor alle niveaus. Het oranje circuit is speciaal voor kinderen.

Zelf komen boulderen

Iedereen van 6 jaar en ouder mag bij ons komen klimmen. Bij kinderen van 6 t/m 11 jaar moet er een volwassen begeleider toezicht houden. Het is natuurlijk het leukst als die zelf ook mee klimt. Eén volwassene mag maximaal twee kinderen van 6 t/m 11 jaar begeleiden. 

Kinderen van 12 jaar en ouder mogen zelfstandig boulderen. Jongere kinderen zijn welkom in de speelhoek of horeca.

Wil je met een grote groep kinderen komen? Neem dan even contact op via info@apexboulders.nl. Begeleiding van een instructeur is hierbij namelijk verplicht.

Boulderen is ook een leuke activiteit voor een kinderfeestje! Kijk hier voor meer informatie en boek gemakkelijk een plekje via onze boekingspagina.

 

Jeugdtraining

Kinderen die boulderen leuk vinden en graag beter willen worden, zijn welkom bij onze jeugdgroepen. Meedoen met de jeugdtraining kan van 6 jaar t/m 17 jaar.

We bieden wekelijks 2 trainingsmomenten aan (je mag zelf weten of je beide trainingen volgt of kiest voor 1 training in de week).

Iedereen kan een proefles komen volgen op de eerste woensdag en zaterdag van de maand. Stuur hiervoor een mailtje naar info@apexboulders.nl om te laten weten wanneer je langs wilt komen. Voor € 10,- kun je meedoen en kijken of je het leuk vindt. Lijkt het je wat, dan kan je lid worden van de trainingsgroep, waarbij je naast de trainingen ook onbeperkt kan klimmen.

 

Woensdagen:

6-17 jaar; 16:00 – 17:30

Zaterdagen:

6-11 jaar; 9:00 – 10:15

12-17 jaar; 10:30 - 12:00

 

De jeugdtraining is voor de leeftijdsgroep 6 t/m 17 jaar. We hebben altijd twee trainers om de training te differentiëren voor de verschillende leeftijden.

Jeugd trainingen boulderen