Jeugd

Boulderen is voor iedereen! In Apex hangen vele routes voor alle niveaus. Het oranje circuit is speciaal voor kinderen.

Zelf komen boulderen

Iedereen van 6 jaar en ouder mag bij ons komen klimmen. Bij kinderen van 6 t/m 11 jaar moet er een volwassen begeleider toezicht houden. Het is natuurlijk het leukst als die zelf ook mee klimt. Eén volwassene mag maximaal twee kinderen van 6 t/m 11 jaar begeleiden. 

Kinderen van 12 jaar en ouder mogen zelfstandig boulderen. Jongere kinderen zijn welkom in de speelhoek of horeca.

Wil je met een grote groep kinderen komen? Neem dan even contact op via info@apexboulders.nl. Begeleiding van een instructeur is hierbij namelijk verplicht.

Boulderen is ook een leuke activiteit voor een kinderfeestje! Kijk hier voor meer informatie en boek gemakkelijk een plekje via onze boekingspagina.

 

Jeugdtraining

Kinderen die boulderen leuk vinden en graag beter willen worden, zijn welkom bij onze jeugdgroepen. Meedoen met de jeugdtraining kan van 6 jaar t/m 17 jaar.

Aangezien Apex net open gaat starten de jeugdtrainingen op. Momenteel inventariseren we de interesse. Stuur hiervoor een mail naar info@apexboulders.nl. Er gaat bij genoeg aanmeldingen gestart worden met trainingen op woensdagmiddag en zaterdagochtend.

Wil je de training een keer proberen? Meld je dan aan voor een proefles door een mailtje te sturen naar info@apexboulders.nl. Een proefles kost 10,- euro. 

Hier vind je een overzicht van de prijzen van de jeugdtraining >

 

Jeugd trainingen boulderen