Jeugd

Boulderen is voor iedereen! In Apex hangen vele routes voor alle niveaus. Het oranje circuit is speciaal voor kinderen.

Zelf komen boulderen

Iedereen van 6 jaar en ouder mag bij ons komen klimmen. Bij kinderen van 6 t/m 11 jaar moet er een volwassen begeleider toezicht houden. Het is natuurlijk het leukst als die zelf ook mee klimt. Eén volwassene mag maximaal twee kinderen van 6 t/m 11 jaar begeleiden.  Jongere kinderen zijn welkom in de speelhoek of horeca.

Kinderen van 12 jaar en ouder mogen zelfstandig boulderen. Maar iedereen tot 18 jaar moet een ouder/begeleider meenemen wanneer zij zich verplicht registreren bij het eerste bezoek. Wanneer de ouder/begeleider akkoord is gegaan, kunnen kinderen vanaf 12 voortaan zelfstandig langskomen.

Wil je met een grote groep kinderen komen? Neem dan even contact op via info@apexboulders.nl. Begeleiding van een instructeur is hierbij namelijk verplicht.

Boulderen is ook een leuke activiteit met kinderen! Kijk hier voor meer informatie en boek gemakkelijk een clinic via onze boekingspagina!

 

Jeugdtraining

Kinderen die boulderen leuk vinden en graag beter willen worden, zijn welkom bij onze jeugdgroepen. Meedoen met de jeugdtraining kan van 6 jaar t/m 17 jaar.

Er wordt op de volgende momenten in de week training aangeboden:

Woensdagen: 

 6-11 jaar; 15:30 – 16:45 

 12-17 jaar; 17:00 - 18:30

Zaterdagen: 

 6-9 jaar; 9:00 – 10:00

 9-11 jaar; 10:15 - 11:30

 12-17 jaar; 12:30 - 14:00

 

Elke eerste week van de maand vinden proeflessen plaats. Je kunt voor € 10,80 meedoen en kijken of je het leuk vindt. Aanmelden voor een proefles via de Event pagina. Lijkt het je wat, dan kan je lid worden van de trainingsgroep, waarbij je naast de trainingen ook onbeperkt kan klimmen.

Voor vragen over trainingen of het aanmelden voor een proefles kun je mailen naar trainers@apexboulders.nl.

Bij dringende vragen over de training kun je de hal bellen.

 

Jeugd trainingen boulderen