Onze boulderhallen

Het team achter Apex Boulders heeft 7 boulderhallen in Nederland. Strippenkaarten en lidmaatschappen van Apex zijn ook geldig bij onze andere hallen.

Apex

Groningen

Apex Boulders is een moderne en grote boulderhal in Groningen. Het is een hal met een gezellige horeca, een uitgebreide trainingsfaciliteit en een ruim aanbod boulders voor alle leeftijden en niveaus. Apex Boulders is gelegen naast de ringweg van Groningen en is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of OV. Er gaat niets boven Apex!

Kunststof

Leiden

Boulderhal Kunststof is onze eerste hal in Leiden. In deze gezellige en veelzijdige hal is iedereen welkom! We hebben routes voor elk niveau, goede trainingsfaciliteiten, een sfeervolle horeca in de hal en een zonnig terras. Kunststof is goed te bereiken met de fiets, auto of het OV (bus).

Krachtstof

Leiden

Krachtstof is begin 2023 geopend op het Waardeiland in Leiden. Het is een ruime, lichte hal met boulders verspreid over drie verdiepingen. Naast uitgebreide boulder- en fitness faciliteiten, vind je hier ook een top-out wand, yogalessen, een in-house fysio en een bar met warme keuken! De hal ligt vlakbij het centrum en is goed bereikbaar met fiets, auto of het OV.

Radium

Maastricht

Radium Boulders is een mooie lichte boulderhal met uitzicht op het Frontenpark in Maastricht. Er zijn creatieve en gevarieerde routes voor elk niveau. Sluit je bouldersessie af met een hapje en drankje in onze gezellige bar. Vanuit de hal loop je in een paar minuten het centrum in en ben je ook zo de snelweg op, maar liefst kom je op de fiets. Tot snel bij Radium!

Zuidhaven

Utrecht

Boulderhal Zuidhaven in Utrecht is een gezellige en ruime boulderhal met gevarieerde routes. Voor de 4- en 5-jarigen is er een speciale kinderhal waar geklommen of gespeeld kan worden. De hal is makkelijk te bereiken via het OV of met de auto. Neem na het boulderen plaats in de huiskamer voor een heerlijke barista koffie, maaltijd of speciaalbiertje. 

Energiehaven

Utrecht

Boulderhal Energiehaven in Utrecht is een veelzijdige klimfaciliteit met indoor en outdoor klimmuren, fitness- en trainingsfaciliteiten, gelegen naast Station Leidsche Rijn en op maar 4 minuten rijden van de A2. Geniet na het boulderen van een lekkere koffie of een huisbiertje aan onze bar of op ons terras aan het water.

Roest

Zwolle

Boulderhal Roest is een gezellige boulderhal in Zwolle waar we toffe boulders bieden voor elk niveau. Daarnaast is er een goede bar met fijne zitplekken zowel binnen als buiten. Het team van Roest organiseert regelmatig spelletjesavonden, funcomps en andere leuke evenementen.